Ongeval ABS (1)Abbenes, 29 juli 2013

Op de late maandagavond kwam er een melding binnen van een ongeval met beknelling op de A44 bij Nieuw-Vennep. Brandweerkorpsen van Hollands-Midden en Kennemerland rukten hiervoor uit.

Na het ongeval tussen twee auto’s bleek er inderdaad iemand bekneld te zitten welke door de brandweer bevrijd moest worden. Dit slachtoffer werd later naar een ziekenhuis vervoerd. In ieder geval twee anderen zijn door de ambulancedienst nagekeken, maar konden hun eigen weg weer vervolgen. Informatie over eventuele andere slachtoffers is er niet. Doordat de ene auto links en de andere helemaal rechts op rijbaan stond, werd besloten de A44 richting Amsterdam in zijn geheel af te sluiten. Voor zover bekend viel de overlast door de afsluiting mee. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan & Rob de Jong

Ongeval ABS Ongeval ABS (2) Ongeval ABS (3) Ongeval ABS (4) Ongeval ABS (5) Ongeval ABS (6) Ongeval ABS (7) Ongeval ABS (8)A44 ABS (2) A44 ABS (3) A44 ABS (4) A44 ABS (5) A44 ABS (6) A44 ABS (7)

Cookievoorkeuren wijzigen