Middelbrand SSMSassenheim, 29 juli 2013

De brandweer van Sassenheim werd deze morgen naar de Irenestraat in deze plaats gestuurd voor een woningbrand. Al snel schaalde men op naar middelbrand. Ter plaatse bleek er een brand in de keuken van een woning te woedden. De korte felle brand veroorzaakte behoorlijk wat rook welke zijn uitweg via de schoorsteen vond.

Er werden enkele mensen en dieren geëvacueerd. Meerdere ambulances kwamen uiteindelijk ter plaatse omdat zo’n zes personen rook hadden ingeademd. Uiteindelijk zijn twee personen ter controle afgevoerd naar het ziekenhuis. De brand was al snel onder controle maar hoe deze is ontstaan is bij ons nog onbekend.

Foto’s: Robert van Voorst

Middelbrand SSM (13) Middelbrand SSM (1) Middelbrand SSM (2) Middelbrand SSM (3) Middelbrand SSM (4) Middelbrand SSM (5) Middelbrand SSM (6) Middelbrand SSM (7) Middelbrand SSM (8) Middelbrand SSM (9) Middelbrand SSM (10) Middelbrand SSM (11) Middelbrand SSM (12)

Cookievoorkeuren wijzigen