Gouda, 27 juli 2013

Even voor middernacht vond er op de Goejanverwelledijk op het kruispunt met verkeerspunt Stolwijkersluis een aanrijding plaats tussen twee auto’s. Bij het stoplicht knalde een Opel Corsa op een Range Rover. Na de aanrijding ging de Opel Corsa er vandoor.

De vluchtende Opel liet als souvenir wel een voorbumper mét kenteken achter op de trekhaak van de jeep. De Opel bleek gestolen. Direct gingen enkele politievoertuigen op zoek. Na het opruimen van de aanrijding zijn ook de medewerkers van 112HM mee gaan zoeken naar de auto en deze werd door hen nog geen vijf minuten later aangetroffen op een parkeerplaats aan de Dunantsingel.

Toen eenmaal de politie ook ter plaatse was, is de auto veilig gesteld en door een berger afgevoerd. Er zal later sporenonderzoek worden gedaan op de auto. De inzittende(n) van de Opel zijn niet meer aangetroffen.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen