Gouda, 26 juli 2013

Op vrijdagavond even na 23:00 werden twee ambulances en de politie met spoed opgeroepen voor een ongeval op de Nieuwe Gouwe Oostzijde in Gouda. Binnen enkele minuten werd een derde ambulance opgeroepen en de Officier van Dienst Geneeskunde.

Ter plaatse waren in een bocht nabij de Keerkring twee scooters frontaal in botsing gekomen met elkaar. Op de witte scooter zaten twee jongeren waarvan de bijrijder per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. De bestuurder hiervan bleek na een blaastest teveel alcohol op te hebben en is door de politie meegenomen. De bestuurder van de andere scooter die door de aanrijding in het gras terecht kwam had veel pijn waarvoor twee ambulances ter plaatse kwamen. Na een lange behandeling in het gras en in de ambulance werd ook deze man naar een ziekenhuis vervoerd. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding. Het fietspad en één rijbaan van het autoverkeer waren ten tijde van het ongeval afgesloten. De scooters zijn door de politie meegenomen.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen