Gouda, 24 juli 2013

Even na half elf vanmorgen werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Emmastraat in Gouda.

Ter plaatse waren er net voorbij de kruising met de J.P. Heyestraat twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de rode Mercedes verklaarde dat hij op de kruising Koningin Wilhelminaweg / Reigerstraat (Oranjeplein) de bestuurder van de rode Renault op een normale manier had aangesproken op asociaal gedrag. Vervolgens reed de man door de Koningin Wilhelminaweg op om vervolgens de eerste afslag links de J.P. Heyestraat op te gaan. Daarbij zag de man dat hij werd gevolgd door de Renault. Bij de kruising met de Emmastraat en Eerste E.J. Potgieterstraat kan men op twee verschillende manieren rechtsaf de Emmastraat op. Beide auto’s namen een andere kant waarna de bestuurder van de Renault via de stoep de Mercedes letterlijk omduwde aldus de bestuurder van de Mercedes. De bestuurder van de Renault hield echter vol dat hij geen voorrang van rechts had gekregen.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie kwam ter plaatse voor sporenonderzoek om er achter te komen wie de waarheid sprak. Verder onderzoek van de VOA zal moeten uitwijzen wat er precies is gebeurd maar zoals de schades aan beide auto’s te zien waren zou het verhaal van de bestuurder van de Mercedes kloppen. Ook is hij door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Na dit alles en schadeformulieren te hebben ingevuld konden de bestuurders hun weg weer vervolgen.

Reactie van bestuurder voertuig:

Ik vraag  bij deze de getuigen die deze opzettelijke aanrijding hebben gezien gebeuren. Op de emmastraat, gisteren, rond half elf. Hierbij reed de auto over de stoep. Er stonden namelijk vijf personen voor de kerk en hebben dit zien gebeuren. Ik ben met opzet aan gereden, dus mensen laat wat van u weten mijn dank!!

Contact opnemen kan via info@112hm.nl. U kunt ook direct contact opnemen met de politie in Gouda op: 0900-8844. Wanneer u getuige bent is het uw plicht om u verhaal kenbaar te maken.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen