Gouda, 22 juli 2013

Aan het einde van de maandagmiddag betrapten enkele mensen een man op een boot aan het Regentesseplantsoen in Gouda. Aangezien deze mensen vrienden waren van de eigenaar van de boot wisten zij dat dit niet helemaal de bedoeling was en alarmeerde de politie.

De gealarmeerde politie-agenten waren al snel ter plaatse en zagen de man van de boot springen en er vandoor gaan. Zij wisten de man te achtervolgen maar raakten hem even uit het oog. Er werd direct een zoekactie gestart. Na enig speurwerk van de politiehond vond het dier de verdachte in de bosjes langs het spoor. Hierop werd de persoon direct aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau.

Op de bovenste en tweede foto van onderen ziet u hoe de verdachte met ontbloot bovenlijf en blauwe broek wordt aangehouden.

Mobiele foto’s: Jaimy Hofman

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen