Reeuwijk, 21 / 22 juli 2013

De brandweer van Reeuwijk werd vanavond even voor middernacht gealarmeerd voor een buitenbrand op de Korssendijk in kruising met de Groene Ree in Reeuwijk. Ter plaatse bleek een vuurtje in een zandbak al te zijn gedoofd maar bleef de rook nogal hangen. De brandweer heeft het vuurtje na geblust en hun spullen weer opgeruimd. Eenmaal in de auto kwam de volgende melding.
Op de Reeuwijkse Houtwal zou ook een buitenbrand zijn. Ter plaatse bleek dit een kampvuurtje aan het strand. Omdat dit blijkbaar overlast gaf heeft de brandweer het vuurtje moeten doven.

Ondertussen was brandweer Gouda naar de A12 bij Shell benzinepomp “De Andel” ter hoogte van Reeuwijk gestuurd voor een containerbrand op de parkeerplaats. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek dit een mini prullenbak en was het vuur allang gedoofd. De brandweer kon ook hier weer retour.

Foto’s: Rens de Haan

Foto’s brand Korssendijk:


Buitenbrand Reeuwijkse Houtwal:

 

Cookievoorkeuren wijzigen