Gouda, 19 juli 2013

Even voor 13:00 vanmiddag werden twee ambulances, meerdere politie eenheden en de traumahelikopter uit Rotterdam met spoed opgeroepen voor een reanimatie in het Van Bergen IJzendoornpark bij zorgcentrum Gouwestein / Gouwestaete.

De traumahelikopter is geland op een leeg bouwterrein langs de Nieuwe Gouwe Oostzijde vlakbij de kruising met het ‘Bolwerk’. Nadat de hulpverleners enige tijd binnen bezig waren geweest werd het slachtoffer met spoed, onder begeleiding van een trauma-arts, naar het ziekenhuis in Gouda gebracht. De andere twee bemanningsleden van de traumahelikopter moesten wachten tot hun arts weer terug kwam. Even na 13:30 kreeg de traumahelikopter een nieuwe melding. De arts werd toen door een ambulance met spoed teruggebracht bij de helikopter waarna deze kon opstijgen. De Nieuwe Gouwe Oostzijde werd tijdelijk even afgesloten voor het verkeer omdat er veel stof over de weg vloog toen de traumahelikopter opsteeg. De toestand van het slachtoffer is op dit moment bij ons niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel
Video: Jan v/d Berg & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen