Gouda, 18 juli 2013

De politie is vanavond rond de klok van acht uur massaal uitgerukt om een gezochte crimineel in de kraag te vatten. Ook de politiehelikopter was al vrij snel boven de Goudse wijk Goverwelle, waar dit allemaal afspeelde, te vinden. De hele wijk werd door een politiemotor en een tiental enkel- en dubbel bemande politie auto’s en uitgekamd.

Bij onder andere het Getijmolenerf stonden agenten in de portiek van een flat, vermoedelijk het adres waar de verdachte woont of verbleef. Er werd al snel duidelijk dat men uitkeek naar een man met ontbloot bovenlijf en twee pitbull honden. Na ongeveer een uur zoeken werd de man door de politie aangehouden.

De persvoorlichting van de politie kon  aangegeven dat een gezochte crimineel in de kraag is gevat en dat het hier om een geplande aanhouding ging. “We moesten alleen even naar hem zoeken” aldus de persvoorlichter. De aangehouden verdachte wordt verdacht van zware mishandeling

 

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen