Stolwijk, 17 juli 2013

Vanmiddag even voor 15:00 werden brandweer, ambulance en politie met spoed naar ‘Onbekend’ in Stolwijk gestuurd voor een persoon te water. In eerste instantie was alleen de plaatsnaam bekend en niet de straatnaam.

Al snel kregen de hulpdiensten te horen dat het een fietspad betrof ‘vlakbij de Schoonouwenseweg’. Het betrof de Bergweg, een fietspad welke aan het einde van de Schoonouwenseweg in Stolwijk begint en aan de Bovenberg in Bergambacht uitkomt. Op de grens van Stolwijk / Bergambacht op die weg was een vrouw door onbekende oorzaak met haar scootmobiel in het water gereden. De hulpdiensten hebben haar uit het water gehaald waarna zij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. Een berger heeft de scootmobiel meegenomen. Tegen 16:30 waren alle hulpverleningsdiensten weer vertrokken vanaf de Bergweg.

Omdat wij pas laat de straatnaam doorkregen waar het incident zich afspeelde hebben wij geen foto’s van de brandweerinzet.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen