Gouda, 16 juli 2013

Op dinsdagavond werden politie en ambulance met spoed naar het Albert Plesmanplein gestuurd voor een ongeval. De bestuurder van een Volvo die vanuit de Burgemeester Jamessingel reed, kwam bij de kruising door voor ons onbekende oorzaak in botsing met een voetganger.

Het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel maar kon met een aantal schrammen haar eigen weg vervolgen. Zij is door iemand met de auto opgehaald. De bestuurder van de Volvo kon zijn weg weer vervolgen na alle schadeformulieren te hebben ingevuld. Tijdens het ongeval keek een automobiliste die de Spoortunnel in reed naar het ongeval waardoor zij een file niet op tijd in de gaten had en op haar voorganger botsten. Hierbij was alleen lichte materiele ontstaan en zijn de schadeformulieren ingevuld waarna ook deze voertuigen hun weg weer konden vervolgen.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen