Noordwijk, 14 juli 2013

Vanmiddag en vanavond werd door de politie Haaglanden, dit in verband met de samenkomst van Haaglanden en Hollands Midden, en de RDW een grote voertuigcontrole gehouden.  Dit werd gedaan op het terrein van de Koninklijke Beuk nabij de N206. Tevens stonden er snelheidscontroles op de N206 in verband met deze controle.

De politie was aanwezig van 14.00 tot 21.00 uur. In deze tijd zijn er 24 motoren, twee quads, vijf (bedrijfs-)auto’s  en vijftien bromfietsers gecontroleerd. Van de bromfietsers kregen er tien een proces verbaal omdat deze te hard gingen. Er zijn zes voertuigen bekeurd waarvan vijf motoren en één auto, deze reed met 190km/u (na correctie 184km/u) over de N206 waar je maar 100km/u mag. Van dit persoon is het rijbewijs ook ingevorderd. Daarnaast was er één keer een ongeldig kenteken op een motor, één keer een onjuiste kentekenplaat, drie keer een motor met een gladde band. Ook een motor zonder spiegels werd van de weg afgehaald. Verder waren er twee voertuigen die te veel lawaai maakten, deze moesten worden  gekeurd door de RDW, twee keer verkeerde verlichting op het voertuig. Ook werd er een bekeuring gegeven voor het rijden over de doorgetrokken streep en verder werden drie voertuigen van de weg afgehaald omdat deze naar mede-weggebruikers seinden dat er verder op een controle was. Eén persoon moet volgende week zijn achterband tonen,  en weer een ander moet volgende week zijn rij – en kentekenplaten en de uitlaat tonen.

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen