Gouda, 12 juli 2013

Aan het einde van de middag werden politie en ambulance met spoed opgeroepen voor een ongeval op de Rotterdamseweg in kruising met de Koningin Wilhelminaweg in Gouda.

Ter plaatse was er een kop – staart aanrijding gebeurd op de Rotterdamseweg tussen drie personenauto net na de kruising met de Koningin Wilhelminaweg in de richting van de Julianasluis. Doordat de brug van de Julianasluis open stond, ontstond er file. Een vrouw op leeftijd merkte door onbekende oorzaak de file te laat op en klapte op haar voorganger. Deze botste door de klap weer tegen de auto hiervoor. De vrouw van het achterste voertuig had last van haar nek en rug en kreeg een nekkraag om en is daarna op de wervelplank gelegd en voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Het voorste voertuig kon zijn eigen weg vervolgen, de andere twee voertuigen zijn door een berger opgehaald. Het verkeer ondervond enige hinder door het ongeval.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen