Haastrecht, 13 juli 2013

Even na 09:30 op de zaterdagochtend van 13 juli werden politie en ambulance met spoed naar de Provincialeweg West – N228 in Haastrecht gestuurd voor een ongeval bij hectometerpaal 2,8.

Een automobilist die vanuit Gouda richting Haastrecht reed kwam, reed door een bocht heen en zag kort voorbij de bocht ineens een fietser de Provincialeweg oversteken. De man kon de fietser niet meer ontwijken waarna er een aanrijding ontstond. De fietser kwam hard op de auto terecht en kwam vervolgens enkele tientallen meters verderop op de grond terecht. Het slachtoffer was aanspreekbaar maar had in ieder geval een flinke hoofdwond. De man is op de wervelplank gelegd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. De VOA kwam ter plaatse voor onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Tijdens het ongeval was er één rijstrook beschikbaar voor het verkeer. Korte tijd werd voor het sporenonderzoek de hele N228 even afgesloten. Rond 12:00 werd de N228 weer volledig vrijgegeven voor het verkeer. Een berger heeft de auto meegenomen en de fiets zou later worden opgehaald.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen