Gouda, 10 juli 2013

Aan het einde van de middag werd de politie met spoed opgeroepen voor een ongeval tussen een auto en een fiets op het Albert Plesmanplein in Gouda. Geluk bij een ongeluk reed achter de betrokken auto een ambulance welke direct hulp kon verlenen aan de fietser.

De bestuurster van de auto was net afgeslagen richting de Graaf Florisweg waar zij een fietser geen voorrang verleende / over het hoofd zag met een botsing tot gevolg. De fietser maakte een flinke klap op de auto maar kreeg direct medische hulp van het ambulance personeel. Hierna is de fietser naar het ziekenhuis vervoerd. Nadat alle gegevens waren genoteerd kon de automobiliste zelf naar een garage rijden om haar ruit te laten repareren. De fiets is op de Graaf Florisweg gestald en zal later worden opgehaald.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen