Moordrecht, 9 juli 2013

Vanavond werd brandweer Gouda zonder spoed naar de Provincialeweg in Moordrecht gestuurd voor een buitenbrand. Ter plaatse bleek het de Noord Ringdijk – N207 te zijn, nabij het spoorviaduct. Op grote afstand was al een flinke hoeveelheid rook te zien.

Voordat de brandweer was aangekomen had een persoon de brand al uitgemaakt met emmertjes water. De brandweer heeft dan ook niet meer hoeven te blussen. Na een controle konden politie en brandweer retour. Vermoedelijk is de brand aangestoken, getuigen zagen twee jongens in een boot er vandoor gaan. Na een kleine zoekactie van de politie werden er al snel even verderop twee jongens getraceerd welke in een boot zaten die uit de richting van de brand kwamen. Of zij daadwerkelijk de brand hadden aangestoken is onduidelijk.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rens de Haan

 

Cookievoorkeuren wijzigen