Boskoop, 7 juli 2013

Op zondagmiddag is er een ongeval gebeurd op de Alphenseweg (N207) in Boskoop. Hierbij waren meerdere voertuigen betrokken. Toen dit ongeluk, welke had plaatsgevonden ter hoogte van de Shell, bijna was afgewikkeld, gebeurde er op dezelfde plek nog een ongeval, ditmaal met drie auto’s.

Bij het eerste ongeval waren vier voertuigen betrokken. Een ter plaatse gekomen ambulance kon echter zonder een patiënt mee te hoeven nemen terug naar Gouda. Een berger kwam ter plaatse om twee auto’s mee te nemen. Terwijl de meeste betrokkenen alweer vertrokken waren, gebeurde er nog een ongeval. Om onbekende reden stopte een auto ter hoogte van de benzinepomp, de eerste achterligger kon nog op tijd stoppen, maar het voertuig daarachter niet.

Omdat er in het middelste voertuig twee kinderen zaten, werden er twee ambulances opgeroepen. Eén daarvan was weer net terug in Gouda, afkomstig van het eerste ongeval. De kinderen, en ook andere inzittenden, werden nagekeken, maar ook in dit geval hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Bij dit ongeval kwam de VOA ter plaatse voor onderzoek. De weg ging na het tweede ongeval dicht, maar nadat de auto’s waren geborgen en alle rotzooi van de weg was geveegd, kon de weg weer open. De oorzaak van het ongeluk is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Foto’s eerste ongeval

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s tweede ongeval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen