Gouda, 7 juli 2013

Aan het einde van de zondagmiddag werden de Goudse politie en brandweer met spoed gealarmeerd voor een gaslekkage op de Graaf van Bloisstraat in Gouda.

Ter plaatse rook een man een gaslucht in zijn woning en heeft daarop de hulpdiensten gebeld. De brandweer heeft meerdere metingen gedaan maar hier kwam niks uit terwijl op de gasmeter van de bewoner was te zien dat er gas werd verbruikt maar nergens in huis iets met gas aan stond. Ook heeft de brandweer in het pand, dat gerenoveerd wordt en daarom leeg staat, naast het betreffende huis metingen verricht. Ook hier werd niks gevonden. Waarschijnlijk zit er een lek onder de grond bij de aansluiting van het gasnet met het huis waar de gaslucht werd geroken. Nadat de brandweer had geregeld dat Joulz ter plaatse zou komen konden zij retour.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen