Reeuwijk, 8 juli 2013

Twee ambulances en minstens evenveel politievoertuigen werden deze morgen naar de Reewal in Reeuwijk gestuurd voor een ongeval. Ter plaatse bleken drie voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen waarna er één voertuig tegen een elektriciteitspaal botste. Alle drie de voertuigen raakte flink beschadigd.

Eén van de voertuigen verliet een uitrit, waarop een andere met aanhanger moest uitwijken. Toch raakten zij elkaar en de laatste ramde daarop ook nog een geparkeerde auto. Deze kwam tot stilstand tegen de elektriciteitspaal, waarvan één kabel brak. De bestuurder van de bus met aanhanger raakte dusdanig gewond dat hij naar het ziekenhuis werd gebracht. De VOA is ter plaatse geweest voor onderzoek. Een medewerker van de gemeente heeft de weg schoongemaakt vanwege lekkende vloeistoffen. De gemeente zal tevens z.s.m. de elektriciteitspaal herstellen.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen