Noordwijkerhout, 7 juli 2013

Rond half elf werden politie, twee ambulances en vele brandweerwagens gestuurd naar de Duinschooten in Noordwijkerhout in verband met een voertuig te water. Een persoon was met zijn auto van de weg af geschoten, was in het water beland, enkele tientallen meters doorgeschoven en uiteindelijk ondersteboven tot stilstand gekomen.

Omstanders die dit zagen gebeuren zijn direct te hulp geschoten om de persoon uit het voertuig te krijgen. Dit is gelukt en de omstanders hebben de bestuurder op het droge gehaald. De ambulancebroeders die ter plaatse waren gekomen hebben zich ontfermd over de bestuurder. De uitgerukte brandweer kon al snel weer retour. Liander is ter plaatse gekomen in verband met een geramd stroomkastje. De berger heeft de auto op het droge gekregen en heeft deze meegenomen naar een opslagplaats.

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen