Ouderkerk aan den IJssel, 4 juli 2013

De hulpdiensten zijn deze middag even voor half ̩̩n gealarmeerd voor een ongeval met een motor op de Zijdeweg РN475 ter hoogte van hectometerpaal 3.2 in Ouderkerk aan den IJssel.

Een motorrijder die vanuit Ouderkerk aan den IJssel richting de N210 reed, raakte door onbekende oorzaak uit de bocht, botste tegen een lantaarnpaal en kwam op het wegdek tot stilstand. De motorrijder was bij kennis maar een stuk van de standaard van de motor zat in zijn knie. Medewerkers van de ambulancedienst hadden het slachtoffer al iets toegediend dat deze amper tot geen pijn had. De brandweer heeft met hydraulische gereedschap de standaard door geknipt waarna ook het stuk standaard wat in de knie van de motorrijder zat uit zijn knie viel. Het slachtoffer hield een fikse wond eraan over en is voor verdere behandeling en onderzoek naar eventuele andere verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger heeft de motor meegenomen waarna de weg weer volledig werd vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen