Leimuiden, 28 juni 2013

Vanavond werden brandweer, twee ambulances, meerdere politie-eenheden en de traumahelikopter met spoed opgeroepen voor een ongeval met beknelling op de Vriezenweg in Leimuiden.

Ter plaatse was halverwege de Vriezenweg een automobilist  door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt geraakt, botste tegen een zogenoemde ‘duiker’ aan die in sloten liggen, en kwam vervolgens in een naastgelegen weiland op zijn kant tot stilstand. De bestuurder, de enigste inzittende bij dit ongeval, raakte ernstig gewond. De brandweer is lange tijd bezig geweest de man uit zijn benarde positie te bevrijden. Uiteindelijk is het slachtoffer via de achterkant van de auto uit zijn voertuig gehaald en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer heeft de auto daarna nog overeind gezet waarna zij retour konden. Een berger is het voertuig later op komen halen.

Foto’s: Marco van Bemmel & Toon van der Poel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen