Berkenwoude, 24 juni 2013

Rond half drie vanmiddag werden drie ambulances, de traumahelikopter uit Amsterdam en meerdere politie-eenheden opgeroepen voor een ernstig ongeval op de Achterbroek in Berkenwoude. Het ongeval gebeurde vlakbij de kruising met de Beijerscheweg.

Door voor ons onbekende oorzaak waren een auto en scooter met elkaar in botsing gekomen waarbij de scooterrijder ernstig gewond is geraakt. Het slachtoffer is lange tijd op straat en in de ambulance behandeld aan zijn verwondingen. Toen de traumahelikopter was gearriveerd is de arts van de helikopter in de ambulance erbij gestapt waarna het slachtoffer met een spoedtransport naar een ziekenhuis in Rotterdam is gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Achterbroek is tot het einde van de middag volledig afgesloten geweest voor alle verkeer wat veel hinder opleverde.

Update 25 juni 2013:

De snorfiets bestuurder zou volgens de politie de auto hebben geprobeerd in te halen waarbij hij in botsing kwam met de auto.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rens de Haan

 

Cookievoorkeuren wijzigen