Waddinxveen, 21 juni 2013

Even na half drie vanmiddag werden politie en ambulance met spoed opgeroepen voor een ongeval op de N207 bij Waddinxveen. Bijna drie kwartier later werd er nog een tweede ambulance met spoed ter plaatse gevraagd.

Vlakbij de kruising met de Ruijterstraat had een ongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen waarbij één voertuig van het talud was afgereden en tegen een hek tot stilstand kwam. De bestuurder van het voertuig wat van het talud af was gereden kwam vanaf de Hefbrug en verklaarde dat het zwart voor zijn ogen werd waarna hij de macht over het stuur verloor en via de andere weghelft en het fietspad van het talud af reed om vervolgens tegen een hek tot stilstand te komen. Tijdens zijn rit naar het talud toe schampte hij een andere auto die vanaf Gouda richting de hefbrug reed. Het linker achterwiel brak bij dit voertuig volledig af en over de hele zijkant van de auto had deze schade. Eén inzittende van het voertuig wat geschampd werd is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het voertuig welke het talud afreed raakte later, net zoals hij voor de aanrijding had, weer onwel waarna ook hij door een later ter plaatse gekomen ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

Cookievoorkeuren wijzigen