Vlist, 18 juni 2013

Aan het begin van de middag werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Oost Vlisterdijk in Vlist.

Ter plaatse bleek het bij het passeren mis te zijn gegaan. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is bij ons niet bekend maar door de aanrijding reed de peugeot tegen een boom aan. De veroorzaker van de aanrijding is doorgereden. Deze persoon reed in een Porsche, helaas is er geen kenteken bekend. Het ongeval gebeurde rond 14:00/14:15. Als u toen daar in de buurt reed en een Porsche heeft gezien en het kenteken of andere bijzondere kenmerken heeft gezien aan de Porsche neem dan contact op met de politie. De bestuurster is nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen