Bergambacht, 15 juni 2013

Rond half een vanmiddag werden politie en een ambulance gealarmeerd voor een melding voertuig te water aan de Provincialeweg N210 te Bergambacht.

Ter plaatse bleek er een auto in het water te liggen. Door onbekende oorzaak was deze via de berm aan de linkerkant van de weg dwars door een verkeersbord en over een heg te water geraakt. Ook een stroomkast werd hierbij omver gereden. De bestuurder was inmiddels uit het voertuig en ongedeerd. Wel had hij een nat pak opgelopen. Van een garagebedrijf aan de overkant kreeg hij een droge overal aangeboden. Een berger heeft het voertuig uit het water getakeld en weggesleept. Een monteur van Joulz kwam ter plaatse om de schade aan de stroomkast op te nemen.

Foto’s: Wim Slagers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen