Moordrecht, 14 juni 2013

Vanavond kwam er een melding binnen dat iemand aan de Middelweg in Moordrecht iets in het land had zien neerkomen, het zou gaan om iets groots en vierkant. Daarop werden diverse hulpdiensten waaronder de politiehelikopter opgeroepen om die kant op te gaan. De meldkamer vond de melding serieus genoeg om de hulpdiensten massaal te alarmeren.
Op basis van de verklaring van de melder werd er aangenomen dat het om een luchtballon zou gaan. Na een tijd zoeken hebben de hulpdiensten zich verzameld op onder andere de carpoolplaats in Nieuwerkerk aan den IJssel en de Pleisterplaats op de Middelweg in Moordrecht, af- en oprit A20. Nadat contact was geweest met enkele luchtvaartmaatschappijen en Zestienhoven werd de zoekactie gestaakt. Ook de politiehelikopter kon niks meer vinden en is retour gegaan.

Wat er nu precies gezien is, is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel


Cookievoorkeuren wijzigen