Vlist, 9 juni 2013

Even na half drie vanmiddag werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de West Vlisterdijk in Vlist ter hoogte van nummer 63. Ter plaatse lag er een motor in de sloot.

Bij een hoge verkeersdrempel namen enkele motoren het fietspad om de hoge hobbel te ontwijken. Dit gebeurde met lage snelheid. Door onbekende oorzaak raakte één van de motoren met zijn achterwiel in de berm waarna de bestuurder de motor niet meer in bedwang kon houden waarna deze een flink eind naar beneden viel en in de sloot terecht kwam. De bestuurder van de motor raakte niet gewond. Zijn bijrijdster raakte wel gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger heeft de motor uit het water getakeld. Een motorrijder die het ongeval had zien gebeuren en gestopt was had een lege accu gekregen door verlichting en alarmlichten waarvoor de ANWB ter plaatse kwam.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen