Voorhout, 6 juni 2013

De politie is deze middag gealarmeerd voor een overval op juwelier Jacques van Dijk . Deze is gevestigd in de Herenstraat in Voorhout. Door getuigen is gezien dat twee daders zijn gevlucht. In een park even verderop werrd kleding aangetroffen van de verdachten.

Politiebericht:

Voorhout – De recherche Bollenstreek is dringend op zoek naar getuigen van een overval op de juwelier aan de Herenstraat in Voorhout, donderdag 6 juni omstreeks 11.40 uur.

Drie Engelssprekende mannen overvielen de medewerkster, die op dat moment alleen in de winkel was. De vrouw werd door de overvallers hardhandig op de grond gegooid. De drie gingen er uiteindelijk vandoor met geld en sieraden. De mannen vluchtten de winkel uit en renden rechtsaf de Herenstraat. Daarvandaan gingen zij via de Churchilllaan en de Dr Aalberslaan naar de Heemtuin / Boerhaavepark waar getuigen zagen dat zij zich omkleedden. Daarna ontbreekt van de drie ieder spoor.

Van de daders is bekend dat het blanke mannen waren in de leeftijd van 20 tot 25 jaar. Zij spraken onderling in het Engels en in een vermoedelijk Oost-Europese taal.

Heeft u donderdagmorgen iets gezien in de omgeving van de Herenstraat dat met deze overval te maken kan hebben? Het zou kunnen dat de daders de juwelierszaak al eerder in de gaten hebben gehouden. Als u informatie heeft die voor het onderzoek van belang kan zijn, neem dan contact op met de recherche Bollenstreek via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Tips

Heeft u donderdagmorgen iets gezien in de omgeving van de Herenstraat dat met deze overval te maken kan hebben? Het zou kunnen dat de daders de juwelierszaak al eerder in de gaten hebben gehouden. Als u informatie heeft die voor het onderzoek van belang kan zijn, neem dan contact op met de recherche Bollenstreek via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Foto’s: Ingestuurd

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen