Stolwijk, 5 juni 2013

Aan het einde van de woensdagmiddag werden politie en ambulance met spoed opgeroepen voor een ongeval op de Tentweg in Stolwijk. Op de als gevaarlijk bekend staande kruising met de Industrieweg waren een auto en wielrenner met elkaar in botsing gekomen.

De auto wilde vanaf de Industrieweg linksaf de Tentweg op en reed daarbij stapvoets i.v.m. de onoverzichtelijke kruising. Een wielrenner, welke vanaf Stolwijk over de Tentweg rechtdoor richting Bergambacht reed, zag op het laatste moment de auto, die van rechts kwam, en kon toen niet meer op tijd remmen waarna hij op de auto viel en even verderop op straat terecht kwam. Het slachtoffer was aanspreekbaar en had geen zichtbare ernstige verwondingen, maar voor de zekerheid is hij op de wervelplank gelegd en voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis in Gouda. Zijn fiets brak door de aanrijding doormidden en is door familie meegenomen. De auto liep lichte schade op.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen