Alphen aan den Rijn, 1 juni 2013

De brandweer werd vanavond gevraagd om assistentie te verlenen aan de dierenambulance en politie in de Marijkestraat in Alphen aan den Rijn

Vanuit een portiekwoning op de 3e etage was een kat naar beneden gekomen. Omdat de eigenaar van de woning niet open deed kwam de brandweer om te assisteren met de ladderwagen om door het raam naar binnen te gaan. In huis werd nog een kat gevonden waar eten en drinken voor klaar stond. Waar de eigenaar  zich bevond was niet bekend en er zal met de familie contact worden opgenomen om een oplossing te vinden voor de ontstane situatie. De kat die naar beneden was gekomen is ter controle bij de dierenarts geweest en door de dierenambulance meegenomen.
Foto’s Edwin Kasteleijns

De dierenambulance is naarstig opzoek naar een andere ruimte om dieren zoals deze die opgevangen moeten worden een huisvesting te kunnen geven.

Update: De bewoners zijn inmiddels op de hoogte gesteld wat er met hun huisdieren is gebeurd, zij waren op vakantie.

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen