Noordwijk, 1 Juni 2013

Tegen het einde van de middag werden politie en ambulance met spoed opgeroepen om naar de Herenweg in Noordwijk te gaan voor een ongeval. Hier was een bestuurder tegen geparkeerde voertuigen aangereden.

De bestuurder was vol op een auto geklapt, deze hing hierdoor half boven de sloot, vervolgens dook hij vol in een rood voertuig, waarna de auto zijn voorwiel verloor. Daarna kwam hij tot stilstand op de grijze auto, deze schoof door de klap door en raakte hierbij 2 andere voertuigen.

De bestuurder kwam er wonder boven wonder zonder kleerscheuren af. Na onderzoek in de ambulance werd hij door de politie meegenomen voor verhoor. Van de 6 voertuigen was er maar eentje weinig beschadigd. 5 voertuigen zijn door 3 bergingswagens afgevoerd. De politie heeft na ruim 2 uur de weg vrij kunnen geven.

Foto’s  Menno Plug

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen