Katwijk, 30 Mei 2013

De Katwijkse brandweer is vanavond opgeroepen voor een wateroverlast in een woning aan de Treubstraat. Ook werd de politie meegestuurd omdat de bewoner mogelijk niet thuis was.

De politie heeft uiteindelijk met behulp van de brandweer de deur geforceerd en is hierdoor binnen gekomen. De politie is op onderzoek uit gegaan waar de bewoner zou zitten. De brandweer heeft met behulp van de waterstofzuiger de woning leeggehaald. De brandweer heeft ook ondergelegen woningen gecontroleerd. Bij een van deze woningen werd ook de deur geforceerd om te kijken of het water niet door was gelopen naar de meterkast.

Na het onderzoek van de politie in de woning is de bewoonster uiteindelijk gevonden in een van de kasten van de woning.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen