Zwanenburg, 18 februari 2012

Zaterdagavond rond 19.15 uur is de zonnestudio/nachtwinkel aan de IJweg in Zwanenburg overvallen. De politie is op zoek naar een man met donkere huidskleur, ongeveer 1.80 mtr,bruine sweater+ capuchon en spijkerbroek. De man heeft zich uit de voeten gemaakt, nadat hij met bedreiging van geweld, buit heeft gemaakt. Op dit moment wordt er met een politiehond en een politiehelikopter gezocht naar de overvaller.

Mensen die hen mogelijk in de buurt gezien hebben rond het tijdstip van de overval of die andere informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met het Overvallenteam van Politie Kennemerland via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook, door te bellen met 0800-7000. indien u op dit moment een verdachte situatie ziet kunt u bellen met 112.

Fotografie: Daniel van Straeten 

 

Cookievoorkeuren wijzigen