Gouda, 17 februari 2012

In Gouda werden vandaag de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een ongeval met beknelling aan de Nieuwe Broekweg. Ook de Lifeliner twee werd mee gealarmeerd. Ter plaatse bleek het ongeval te hebben plaatsgevonden op de Julianasluis (N207) in kruising met de Nieuwe Broekweg. Een aanrijding tussen twee voertuigen op deze kruising had als gevolg dat één voertuig over de kop sloeg.

De brandweer heeft het dak niet van de auto af hoeven knippen, maar heeft wel de ambulancebroeders geassisteerd met het slachtoffer uit het voertuig te krijgen. Toen dit gelukt was, kon de brandweer de spullen opruimen en retour kazerne. Eén slachtoffer is door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis, zijn letsel is nog onbekend. De personen uit het andere voertuig kwamen er beter van af en hadden geen letsel.

De VOA doet onderzoek naar het ongeval. Tijdens het ongeval is een groot gedeelte van de Julianasluis afgesloten geweest, dit heeft voor lange files in- en rondom Gouda gezorgd.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen