Alphen aan den Rijn, 17 februari 2012

Halverwege de morgen werden politie, brandweer en diverse ambulances gevraagd om naar de N11 te komen voor een aanrijding met zware beknelling. Bij de stoplichten met de kruising  Leidseschouw was een aantal auto’s flink met elkaar in botsing gekomen.  Twee personen moesten door de brandweer uit hun auto worden bevrijd. De bestuurder van de andere auto kon zelf uitstappen.

De V.O.A. was ook terplaatse voor een analyse van het ongeval. De N11 vanuit Bodegraven  richting Leiden was gestremd, een aantal auto’s kon de weg vervolgen door via de middenberm terug te keren, nadat de politie het verkeer vanuit Leiden tegenhield.
De vrachtauto op de laatste foto probeerde ook via de middenberm de weg te vervolgen, de auto kwam echter vast te zitten en moest ook worden losgetrokken. Rond de klok van 13 uur werd de weg weer vrijgegeven  voor het verkeer.

Foto’s: Edwin Kasteleijns & Derreck Weterings

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen