Zuidplas, 6 februari 2012

Tijdens de avondspits van maandag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen op de kruising van de Bredeweg, Middelweg en Zuidelijke Dwarsweg in de gemeente Zuidplas. De brandweer van Moordrecht werd opgeroepen om te assisteren met het bevrijden van één van de personen.

De spuitgasten hebben samen met het ambulancepersoneel het slachtoffer uit het voertuig geholpen zonder hierbij de auto open te knippen. De ongelukkige persoon werd gelijk op de brancard gelegd en daarna de ambulance ingereden. Na enig werk in de ziekenwagen vertrok deze met patiënt naar een ziekenhuis.

Het verkeer ondervond hinder door het ongeval; bestuurders vanuit Moerkapelle richting Moordrecht werden omgeleid. Het verkeer in tegengestelde richting kon nog wel gebruik maken van de Middelweg en Bredeweg. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval, over eventuele andere slachtoffers is niks bekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen